7 december 2017

Velours Toujours

Een comeback trend van de jaren ’90, fluweel, velours of velvet. 3 namen voor dezelfde stof, ongeveer dan toch.

Ik moet toegeven, mijn inner fashionista had er in het begin haar twijfels over, nu ben ik tot over mijn hoofd verliefd.

Op dit moment verovert deze stof opnieuw de internationale catwalks. We kunnen niet naast de vele posts over velours, velvet of fluweel heen kijken op de fashionblogs. Een musthave voor elke fashionista!

Wat maakt deze stof nu zo gewild? Door de glans straalt velvet een soort luxe uit. En wat is nu leuker dan betaalbare luxe? Fluweel is super zacht en geeft een chique look. Met deze nieuwe trend zien we er instant vrouwelijk en stijlvol uit.

Let’s shop!

Pretty in Pink, en nog prettier in deze roze fluwelen bicker jacket. Sweet Rock&Roll! Cobineer met je LBD & leuke zwarte enkellaarsjes, en je look is af! Vrouwelijk af.

Shop hier

A party never killed somebody, en al zeker niet in deze Velvet rok! Combineer met een basic zwarte top en je lederen biker jacket en jij bent de queen of the party!

Shop hier

De full monty in velours? Dat kan, met dit prachtig kleedje. Weetje: velours en fluweel zijn dus dezelfde stof, velours is gesneden fluweel en dat zorgt voor de openstaande haartjes en zorgt dus voor een andere look!

Shop hier

Maak je jeansoutfit stijlvoller met een sweater uit fluweel!

Shop hier

Verkocht aan fluweel, dan ben jij zeker klaar voor deze topper, the velvet pants!

Shop hier

Geef je outfit de extra glans, de extra touch, met ja … fluwelen botjes!

Mijn fashionista-oogjes blinken bij het zien van dit prachtig paar!

Shop hier

Ook in onze outfit accessoires vinden we leuke fluwelen items terug.

Niet alleen de stof van deze tas is speciaal, maar het kleur brengt me in ver-vlour-ing.

Shop hier

Ook je telefoon verdient een fluwelen kleedje.

Shop hier

Fluweel, iets alleen voor vrouwen? Helemaal niet!

Shop hier

Wat is jullie favoriet fluweeltje?

Marjorie is een gepassioneerde fashionista en oprichtster van Madame She She. Steeds op zoek naar dat ene leuke item dat nog ontbreekt in de kast … want een vrouw kan niet genoeg schoenen, rokjes of bloesjes hebben.