Je hebt eindelijk dat gesprek te pakken bij je droombedrijf en voor je droomjob.

Solliciteren is al stresserend genoeg. Laten we samenwerken om toch al een stressfactor te verminderen, namelijk je kledij. Jij geeft focus aan je gesprek, ik aan je outfit.

We willen voorkomen dat je underdressed bent, maar overdressed vermijden we best ook. Regels zijn er voor aan onze boots te lappen, maar er is er eentje die ik graag opvolg. We staan voor een belangrijk gesprek, dus mogen we best tonen dat we ‘werk’ hebben gemaakt van onze kleding. We hebben 5 seconden om een goede indruk te maken, laten we deze dan ook met beide handen grijpen!

Naast de etiquette van de gesprekken, mogen we vooral onze eigen persoonlijkheid niet vergeten. Wedden dat de zenuwen zo we ebben in deze mooie outfits?

Voel jij je het comfortabelst in een jeans? Dat kan! We laten onze trendy paar met scheuren hangen in de kast, en nemen de nette eruit! En nog het liefst in fair fashion. Ik zocht en vond deze leuke jeans van een prachtig en jong Brits modelabel.

Met wat kunnen we onze jeans het best combineren? Wat dacht je van deze impressive blazer? De mouwen zijn reeds opgerold, dus geen gepruts daar. Of als je zoals mij bent, en te kleine armen hebt, geen te lange mouwen in de weg. De weg naar die droomjob!

KOOP HIER

Ben jij niet te vinden voor de flower power? Kies dan voor een detail in de voering, zoals deze mooie gevoerde jas.

KOOP HIER

Wat ooit een no go was, is nu een topper op gebied van mode. Jeans op jeans!

KOOP HIER

De dresscode van jouw droombedrijf is eerder ‘maatpak’? Dan toon ik je graag een paar leuke outfits.

Grey is the new black! In combinatie met de Little Black Pants.

KOOP HIER

Voor de durvers onder onze fashionista’s. Een rood maatpak, en de job is zo binnen. Je nieuwe werkgever neemt je per direct aan! Waar moet je tekenen?

KOOP HIER

Een instant businesslook creëer je met een elegante broek met krijtstrepen door te combineren met een eenvoudig bloesje.

KOOP HIER

Ook al zitten onze voeten op en neer te wippen onder tafel, ook zij mogen een mooi ‘jasje’ aan.Ga je voor een ‘classy look’ in je kledij, ga dan voor het wauw effect in de schoenen!

KOOP HIER

De sneakers laten we even thuis, maar we huppelen zo op weg naar onze nieuwe job in deze modieuze platte schoenen.

KOOP HIER

Wil jij indruk maken op je toekomstige baas? Neem dan zeker je tablet mee waar jij kan pronken met je referenties, cv’s of nog portfolio.

KOOP HIER

De kleren maken de sollicitant!

Go get that job ladies

Marjorie is een gepassioneerde fashionista en oprichtster van Madame She She. Steeds op zoek naar dat ene leuke item dat nog ontbreekt in de kast … want een vrouw kan niet genoeg schoenen, rokjes of bloesjes hebben.