21 september 2017

Back 2 School Juffrouw

Bij mijn klanten van Madame She She mag ik toch wel een grote groep juffen tellen. De juffen gaan van kleuterschool tot lerares in een hogeschool.

Deze toffe groep klanten hebben speciale verwachtingen wat betreft hun garderobe. De kleuterjuffen moeten vaak bukken, de lerares basisonderwijs zoekt eerder een meer casual outfit. Telkens weer vind ik het mee zoeken naar een gepaste oufit een leuke uitdaging!

Doe je mee aan deze challenge?

Vaak bukken? Kinderspel met deze outfit!

Ga je voor een rok, kies dan een midi rok. De midi rok heeft de ideale lengte en hangt niet voor je voeten als je moet bukken voor de ukkies. Ik heb heel veel respect voor de kleuterjuffrouw, daarom koos ik deze shiny midi-skirt. Draag deze prachtige rok van &Other Stories in combinatie met een simpel zwart tshirt – met of zonder slogan – en je kleutertjes zullen zeker altijd braaf zijn!

KOOP HIER

Zingen, dansen en met de armen zwaaien. Dat kan perfect in dit bloesje met losse mouwen van SweetDress.

KOOP HIER

Een jeans is altijd een goed idee! Maar het aanbod is zo groot dat het niet altijd evident zoeken is. Sta je vaak op je tippen, om op het bord te schrijven, dan raad ik je een model met hoge taille aan. Ook ideaal voor de juffen die zicht moeten bukken alweer.

Ik vermeldde reeds in mijn vorige blogs dat Levi’s weer meer dan trending is. Ze hebben hun jeansmodellen opnieuw uitgevonden. En daar zijn wij als fashionista meer dan blij om.

Kies je voor een gemakkelijke jeans? Kies dan zeker een met elastan. Lekker comfy!

KOOP HIER

Een jeans kan je met ALLES combineren. Niks is te zot, te gek. Een ‘nieuwe’ klassieker dit jaar is de witte blouse, met als detail een klein zwart fluwelen lintje. De witte blouse 2.0!

Wil je geen krijt op je mouwen? Simpel, rol ze op.

KOOP HIER

Wil je helemaal modieus voor de klas staan? Dan is deze nieuwe trend echt iets voor jou! De klassieke hippe trainingsbroek! Een topper en niet te ontbreken in de garderobe van de fashionable juf! Ik koos hier een paar gave exemplaren.

De klassieke broek met ruitjes en plus met de strepen opzij. Voor de durvers onder de juffen.

KOOP HIER

In een broek met het kleur ‘prume’ scoor je altijd en overal. In de klas, in de lerarenkamer en op de speelplaats.

KOOP HIER

De turtle neck is terug van weg geweest en kan je dus perfect combineren met deze broeken! In de koude winterdagen zal deze pull zeker van pas komen, of voor in de koude klassen.

Een van mijn favorieten is de broek van Sparkz. Deense fashion met een perfecte balans in prijs/kwaliteit. Draag deze met een paar sneakers en je kan de wereld aan!

KOOP HIER

Wat mag niet ontbreken in de garderobe van de juf? De multifunctionele tas natuurlijk!

Naast de tablet, heb je nog plaats nodig voor de te verbeteren toets, je agenda … en al deze dingen passen perfect in deze vintage tas van So Baggy.

KOOP HIER

Is het jouw beurt voor toezicht te houden op de speelplaats? Dan zal de regenjas van Veritas je beste vriend worden.

KOOP HIER

Ik wens de juffen een top schooljaar toe! In de juiste outfit zal dat zeker en vast lukken.

Happy Shopping

Marjorie is een gepassioneerde fashionista en oprichtster van Madame She She. Steeds op zoek naar dat ene leuke item dat nog ontbreekt in de kast … want een vrouw kan niet genoeg schoenen, rokjes of bloesjes hebben.