Advies

Hallo, ik ben Annelies Verjauw also known as Lady Jane. Ik werk al 16 jaar in diverse communicatie en marketing functies voor zowel B2B als B2C maar was toe aan een nieuwe uitdaging.

Lady Jane is ontstaan uit een passie voor e-commerce. Op het advertentieplatform verzamel ik dan ook de leukste Belgische en Nederlandse webshops maar daarnaast organiseer ik ook meerdere keren per jaar een Lady Jane Café voor webshopeigenaars.

Gedurende één dag laat ik verschillende ervaringsdeskundigen binnen de e-commerce sector aan het woord. Zo ga jij als webwinkelier naar huis met heel wat praktische informatie. Bovendien is het Lady Jane Café een ideaal netwerkevent onder webwinkeliers!

Ik heb ook in samenwerking met Shopwedo een nieuwe website opgericht: start2ecommerce met starterskits & managed services om jouw webshop verder in pole position te brengen. Neem zeker eens een kijkje.

Schrijf je hier in voor de maandelijkse nieuwsbrief met de laatste trends in online business, marketing en communicatie.

Veel succes met je webshop!
Annelies aka Lady Jane

Ps: Voor bijkomende vragen of informatie contacteer mij op welcome@ladyjane.be of 0488 66 46 49.